+389 72 307 698
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изработка, монтажа и реставрација на секаков вид надгробни споменици и обележја

 
 

Лиценциран погребен оператор

 
 
 
 
 

За нас

 
 
 
 
Во досегашното работење, фирмата немала проблем со незадоволни муштерии, а две години по ред добиваме и Сертификат за Коректна фирма.
 
 
Компанија Цветковиќ е основана во 2006 година. Главна и претежна дејност се погребни и слични дејности, како и монтажа и обнова на надгробни споменици и обележја.

Од 2012 година фирмата има добиено официјална Лиценца за вршење на погребни дејности, и на тој начин сме во можност комплетно да организираме и извршиме погребална церемонија.

Невкусно е да се зборува за бројот на погреби кои нашата фирма ги извршила, но на наше големо задоволство успеваме во голема мера да им олесниме на луѓето во најтешкиот момент, па меѓу другото во услугата спаѓа дополнителна опрема која ние ја носиме на гробиштата: тенди за заштита од временски непогоди, маса, клупи, канистер за миење на раце, итн.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што нудиме

 

Нашите услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изработка и печатење на надгробни споменици

Монтирањето на надгробни споменици се извршува по желба на нарачателот. Нашата цел е на крајот истиот да биде задоволен согласно своите очекувања. Важно е дека се трудиме да ги изработиме квалитетно, за да можат да траат.
 
 
 
 
 
 

Комплетна организација на погреби

Преземање на починатото лице (болници, установи, старечки домови, итн.), спроведување во капела, облекување, положување во погребен сандук, закажување на термин и вадење дозвола за закоп, ископ на гробното место, превоз со атестирани погребни возила од капела до гробното место, закоп.
 
 
 
 
 
 

Продажба на погребална опрема

Располагаме со целосна опрема за погреби за да се добие целосна услуга во најтешките моменти на ожалостените.
 
 
 
 
 
 
 

Сопствен возен парк

 

Превоз на покојникот

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Во случај на смрт

 

Пријава на починат

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Починат дома

 
Се пријавува на дежурниот телефонски број и екипата пристигнува за неколку часа од пријавувањето.
 
 
 
 

Починат во медицинска установа

 
Следи пријава за починато лице од страна на болницата/семејството и екипата пристигнува за преземање.
 
 
 
 

Починат во старски дом

 
Следи пријава за починато лице од страна на вработен и екипата пристигнува за преземање на починатиот.
 
 
 
 
 
 
 

Имате дополнителни прашања?

 
 
 
 
 
 
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-Маил:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Адреса:
 
ул. Корџевска 3
1000 Скопје
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*
 
*
 
*